Q-life Personal Training en coaching Zedelgem / Brugge.
Small Group Training. De 1 op 1 personal training is een individuele trainingsvorm waarbij je je laat begeleiden door een NASM gecertificeerd personal trainer. Meer over Personal Training Maak kennis met de trainers. Wat is quality personal training? Een holistische aanpak is de rode draad doorheen de training coaching van Q-life.

Personal training Jenn Fit.
Voor leden van On Line Fitness wordt ook personal training aangeboden door Jennifer in Fitness Tervuren Lindeboomstraat 31. Prijs: 30 voor 30min of 55 voor 60min. Members of On Line Fitness can book a personal training session with Jennifer at the gym Lindeboomstraat 31.

Home OPUS personal training.
Bij OPUS Personal Training geven we jou de juiste bouwstenen om dit werk te voltooien. Met de juiste begeleiding kan iedereen afvallen in gewicht. Jouw personal trainer helpt je met het verbranden van dat hardnekkige vet en traint je lichaam strakker!

Personal Training bij Vision21 in Roeselare.
Meer resultaat met Personal Training! Personal training is een strikt persoonlijk begeleide oefensessie in en/of outdoor, waarbij een coach de klant bijstaat met een variatie aan oefeningen op maat en naar wens en doelstelling van die klant. Geschikt voor iedereen.:

Motion Academy Jouw personal trainer in Mechelen.
Matthias is niet alleen een professionele personal trainer met oog voor je fysieke ongemakken. Zijn aanpak houdt rekening met wie je bent en wat je in je rugzak meedraagt. Dat maakt van hem ook een mental coach: een unieke combinatie.

Personal trainer Geel Rise and Shine, personal trainer.
Hiervoor bieden wij ook een gamma trainingsmaterialen aan tegen de scherpste prijs. Uw trainer Sam. Ik ben gepassioneerd door sport en dat merkt u. Niet alleen volgde ik een opleiding tot functional/ personal trainer, ik studeer nu ook voedingsleer. Ik leer u de juiste technieken aan en houd u constant gemotiveerd.

Personal training Turnhout voor lichaam en geest.
Zowel in doorgedreven trainingen als competitief kreeg ik verschillende vechtsporten onder de knie. Met personal training in de regio Turnhout wil ik deze kennis en levenswijze aan u doorgeven. Maar als personal trainer bied ik u veel meer dan enkel vechtsport en zelfverdedigingstechnieken.

Personal Training.
ons contactformulier of via 0495/37 44 93. AGENDA: groepslessen workshops. Zoeken: Waarmee kunnen we je helpen? Groepslessen: Circuit training, Boksen, yoga en Pilates. Leer ons team kennen.: Personal trainers, psychologen, diëtiste, orthomoleculair therapeute, leefstijlcoach, yoga docentes., Leer onze praktijk kennen.

Personal trainer Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl